Børsen

Vil du gerne holde dig orienteret inden for erhverv, politik og samfund, kan du nok ikke finde et meget bedre sted at blive abonnent end hos Børsen. Det lyder som den rette avis for dig.

Vælg det rette abonnement for dig

Børsen har flere forskellige abonnementer, som du kan vælge imellem, når du skal oprette dig som medlem.

Du kan bl.a. vælge det almindelige abonnement Børsen Privat, hvor du har digital adgang, modtager den fysiske avis og har et par andre fordele. Derudover er der mulighed for at få abonnementerne Børsen Professionel og Børsen Executive, som har en lang række yderligere fordele end Børsen Privat. De står alle til forskellige priser, så det kan være oplagt at klikke dig ind for at finde lige netop den løsning med de rette fordele, der passer bedst til dig og dine interesser.

Politik, erhverv og samfund

Børsen er et mere seriøst medie, hvor der ikke er meget info at hente om de kendte, eller hvem der scorede hvem i sidste uges program af Paradise Hotel. Børsen er langt hen af vejen for ledere, mellemledere, direktører, erhvervsinteresserede, aktieinvestorer og hvem der nu ellers har stor interesse for især erhvervsområdet.

Der bliver naturligvis også skrevet om politik og samfund, og der er også øvrige historier, som vi kommer ind på om lidt, men langt hen af vejen er avisen målrettet mod den gruppe af mennesker, der enten selv ejer en virksomhed, interesserer sig for virksomheder, eller som sidder højere oppe i en virksomhed.

Fritid, anmeldelser og interviews

Der er dog trods alt også lidt andet at komme efter hos Børsen, hvis du ikke kun vil læse om aktier og investeringer. Du kan blandt andet finde long reads i ny og næ, samtidig med at du også kan finde spændende interviews med interessante personligheder i det danske samfund, anmeldelser inden for kunst og kultur og fritids orienteret historier med plads til lidt af hvert. Læs eks. også om golfbaner på Fyn eller læs en anmeldelse af Great Northern golfbane.

Savner du et seriøst blad i din postkasse, og vil du have faglig og kvalitativ journalistik i din nyhedsstrøm, gør du klogt i at få dig et abonnement hos netop Børsen.