BT

Vil du have fingeren på pulsen, blive informeret om det seneste nye i både ind- og udland, og er du interesseret i alt fra gossip og reality til politik, sport og alt derimellem, kan du med fordel begynde at vænne dig til at lægge et besøg forbi BT i ny og næ.

Mulighed for at få den fysiske avis

Kan du godt lide fornemmelsen af at sidde med en fysisk avis i hånden og kunne læse, hvad der sker i den store verden, er det med BT stadig muligt at få den tilsendt enten hver eneste dag eller i weekenden, hvis du bare gerne vil have en avis lørdag og søndag morgen.

Det koster naturligvis lidt mere at få tilsendt den almindelige avis, men til gengæld kan du glæde dig over at have en frisk avis liggende hver eneste dag med dagens nyheder, historier og informationer.

E-avis

Hvis det med at have en rigtig avis er lidt for gammeldags for dig, kan du naturligvis også bare vælge at få adgang til deres e-avis, hvor du har mulighed for at læse den selv samme avis, bare på din digitale enhed.

Det kan være en rigtig god idé for dig, der ikke bare vil nøjes med hjemmesidens nyhedshistorier, men som stadig gerne vil have de mere dybdegående artikler, som kommer med den rette avis. E-avisen giver dig simpelthen bare mulighed for at kunne tilgå avisen digitalt, så du ikke skal ud og tømme din postkasse for avisen hver eneste dag.

Nyheder, sport og underholdning

BT har også en utroligt populær hjemmeside, hvor der hvert eneste minut døgnet rundt bliver opdateret med de seneste nyheder. Her finder du også de store kategorier sport og underholdning, som også er det primære fokus hos avisen. Vil du være først med det hele, er BT et godt sted at søge hen hver eneste dag. Her går der ikke mange minutter fra, at nyheden er kommet ud, til at det står på forsiden. Find også anmeldelser af de nyeste biograffilm, tests af den populære Weber q3000 gasgrill eller hvad du nu søger.

BT kan du nemt tilgå fra alle dine enheder, så det er ingen sag at følge med, uanset hvor du befinder dig, så længe du bare har din mobil, tablet eller PC ved hånden.