Ekstra Bladet

En af de nok mest kendte aviser i Danmark går under navnet Ekstra Bladet. Her finder hundredtusindvis af danskere hver dag deres nyheder og informationer, og det kan du også gøre.

Ikke for fine til noget

Ekstra Bladet er en af de aviser, der ikke er for fine til at tage alt fra små til store emner op. Der er naturligvis fokus på politik, samfund og hotte debatter, men der er også plads til alt det andet, som de mere seriøse aviser ikke giver plads til.

Ekstrabladet er også et sted, hvor du kan gå hen, hvis du gerne vil finde underholdning, sport, nyt om de kendte eller hvad det nu kan være. Der er altid nye historier på forsiden af deres hjemmeside, så det er en avis, du sagtens kan besøge flere gange om dagen og stadig finde nye historier.

Både den hurtige og den dybdegående journalistik

Ekstra Bladet byder på lidt af det hele, og derfor vil det være en rigtig god avis til langt de fleste husstande, da der er noget for enhver smag. Her skal du ikke være bange for, at der ikke også er noget for dig.

Ekstra Bladet er dog ikke kun fyldt med de hurtige historier, der bare vil have dig til at grine, blive forarget eller overrasket. Der er også plads til de mere dybdegående artikler og den gennemarbejdende journalistik, der kommer med afsløringer og kritiske interviews fra interessante personer i hele landet.

Få et abonnement på Ekstra Bladet

Lyder det som den rette avis for dig og din husstand, kan du klikke dig ind og få et abonnement hos EB med det samme.

Her kan du selv vælge, om du bare vil have adgang til deres +artikler på deres online avis, eller om du vil have avisen leveret hjem til din dør i et fysisk eksemplar.

Det koster lidt mere at få den almindelige avis, men til gengæld kan du også glæde dig til en frisk trykt avis hver morgen ved din hoveddør, som du kan dykke ned i, samtidig med at du nyder morgenkaffen, inden du skal på arbejde.