Politiken

Med et abonnement hos Politiken er du sikker på at få dine nyheder og dine informationer fra en af landets absolut største aviser, der har eksisteret gennem mange år efterhånden. Politiken servicerer hver eneste dag deres mange, mange tusinde danske abonnenter enten via deres digitale platform eller deres fysiske avis, som stadig er en mulighed at få leveret hjem til din dør hver eneste dag.

Spar den fysiske avis – få adgang til e-avis

Politiken startede ud med at være en almindelige avis ligesom så mange andre. Men nu har du altså mulighed for at få adgang til den digitale version, med andre ord deres e-avis, hvis du hellere vil læse dine nyheder på din mobil, tablet eller computer i stedet for at sidde med et fysisk eksemplar ved morgenbordet.

På den måde er det også nemt for dig at tjekke op på nyhederne og læse artikler fra Politiken gennem hele dagen, da du jo altid har din mobil på dig. Læs Politiken nemt med OK Mobil.

Debat og klummer

Avisen er også hjemsted for meget debat og mange klummer, som er med til at give bladet en dybde, du ikke finder mange andre steder. Her er der plads til at se på sagen fra flere forskellige vinkler.

Politiken har en lang række spændende personligheder tilknyttet som klummeskribenter, hvilket gør det yderst interessant at følge med i, da der tit bliver debatteret meninger, holdninger og synspunkter, som du måske ellers ikke ville se i din daglige nyhedsstrøm. Det er et interessant sted at dykke ned i, når du har et abonnement på Politiken.

Få dit abonnement i dag

Lyder det som den rette avis for dig, er det bare med at klikke dig ind til Politiken og oprette dit abonnement i dag. Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil nøjes med at have den digitale adgang, eller om du vil have avisen leveret til din dør.

Politiken bliver leveret som weekendavis, hvilket vil sige, at du kan få den leveret hjem til din adresse fredag, lørdag, søndag og helligdage. På den måde har du masser af læsestof i weekenden, og du kan ruste dig med viden til den kommende uge, hvor du er på forkant med relevante sager i samfundsdebatten.

Politiken blev stiftet i 1894 og udspringer fra en radikal og socialliberal tradition, men i 1970 blev tilknytningen til partiet Det radikale Venstre brudt. Efterfølgende har Politiken været et uafhængigt dagblad og har været frigjort fra økonomisk og politisk orienterede interesser siden 1970’erne. Politiken er ejet af en af de førende medievirksomheder i Danmark, JP/Politikens Hus, og i dag Politiken ét af Danmarks største dagblade, både når det gælder hverdags- og weekendudgivelser. Politiken udgives i dag i flere formater – blandt andet kan du læse deres nyheder i en papiravis, på Politiken.dk eller som e-avis.

Politikens journalistik

Forudsætningen for Politikens troværdighed har baggrund i, at den økonomiske og politiske afhængighed sluttede i 1970’erne. Det betyder, at hverken partier, økonomiske interessenter og/eller organisationer har indflydelse på, hvordan Politiken i dag vinkler deres nyhedsartikler og andre historier. Hertil skriver Politikens journalister artikler med ord som ’kritisk’, ’fair’ og ’saglighed’ i baghovedet, hvilket bidrager til kvalitetsindhold. Desuden bestræber dagbladet sig på at være så mangfoldigt som muligt, når det gælder emnevalg og kilder. Det betyder, at Politiken søger at afspejle befolkningen ved balanceret at inddrage køn og flere etniciteter, så danskere uanset baggrund har mulighed for at komme til orde.

En kulturel avisprofil

Politiken er engageret i samfundet, hvilket blandet andet kommer til udtryk gennem dagbladets profil, som er særligt rettet mod kulturen. Det betyder, at der aktivt tages del i og understøttes arrangementer med en sportslig og/eller kulturel forankring. Eksempelvis er Politiken en samarbejdspartner til diverse løb og kunstudstillinger samt sponsorater til prisuddelinger.

Politikens vision

Politiken vil ikke blot være et dagblad, der viderebringer og formidler nyheder til dig som læser. Politiken vil lige så meget betragtes som en samfunds- og kulturinstitution, hvorfor de også omtaler sig selv som en ’levende avis’. Politiken bringer det, der har betydning for hver enkelt læser og for verden generelt. Derfor beskriver Politiken sig selv som en avis med de væsentligste nyheder, skarpe analyser og fremtrædende holdninger. Politiken retter sit fokus mod mennesket og dets forhold til magt – og omvendt. Derudover vil Politiken sætte ord på, hvordan den moderne verden omstilles, og hvordan verden kan blive bedre. Hertil arbejder Politikens redaktion ud fra, at journalistik skal være åbent, frisindet og sanseligt. Der skal stilles kritiske spørgsmål uden at gå på kompromis med fortællelysten.

Politikens kerneområde

I forlængelse af Politikens vision beskæftiger dagbladet sig med tre kerneområder. Kerneområderne er kultur, samfund – herunder ind- og udland, forbrug og sport – samt debat. Kerneområderne bliver af Politikens redaktioner og journalister udfordret, hvilket bidrager til en troværdig og engagerende journalistisk formidling. Uanset hvilket kerneområde, der skrives om, vil Politiken gå forrest og være holdningsbærende. Områderne, som er omdrejningspunktet for Politiken, hænger sammen med avisens læserprofil. Denne kan du få et indblik i i afsnittet nedenfor.

Politikens læserprofil

Selvom Politiken i dag ikke er økonomisk eller politisk afhængige, appellerer dagbladet til en bestemt målgruppe. Eller med andre ord giver en læserprofil et indblik i, hvem der læser og abonnerer på Politiken, hvilke interesser de har og andre tendenser, der siger noget om læseren. Det er primært folk fra Hovedstadsområdet, der læser Politiken. Derudover er flertallet af læserne højtuddannede med en lang eller mellemlang uddannelse og en høj indkomst. Fordelingen på køn er stort set lige mellem mænd og kvinder. I forhold til alder er der flest i alderen 40 til 59 år, der læser avisen online på politiken.dk, mens det er danskere i alderen 60+, der foretrækker Politiken som papiravis.

Politikens læserprofil kendetegnes ved at høre under ’det fællesskabsorienterede segment’. Dette segment værdsætter eksempelvis medmenneskelighed, sundhed, økologi og ansvarlighed. Læserne er hertil kendetegnet ved, at de vil tæt på emner, der omhandler menneskeligheden og hverdagslivet. Samtidig er litteratur, klassisk musik, museums- og teaterbesøg aktiviteter, der ligger højt på de fællesskabsorienteredes favoritliste.

En avis i udvikling

Politiken er en af de aviser i Danmark, som flest betaler for at læse. Politiken er derfor i en konstant udvikling for at forbedre brugeroplevelsen. Det gælder blandt andet diverse tillæg, som udgives i løbet af ugen. Disse tilpasses og dækker det, læseren forventer at få indsigt i. Tillæggene giver dig mulighed for fordybelse og tager emner som finans, forbrug og mad under luppen. Det er dog ikke kun indholdsmæssigt, at Politiken løbende udvikler sig. Grundet teknologien og alle de muligheder, denne medbringer, udvikler Politiken hele tiden den måde, de udgiver deres avis på. Siden stiftelsen i 1894 er der sket meget. Både størrelsen, skriften og layoutet har ændret sig på papiravisen. Mediebilledet og -forbruget har medvirket til, at avisen i dag blandt andet også fås online på Politiken.dk, som e-avis og web-TV. Politiken er således blevet en fleksibel avis, som du kan læse, hvor og hvornår du vil – og i det format, du foretrækker.

Politikens papiravis

Hvis du stadig foretrækker at bladre i en avis til morgenkaffen om søndagen eller efter arbejde på en hverdag, findes Politiken trods de mange nye tilkomne platforme stadig som papiravis. Papirudgaven kan købes i løssalg i supermarkeder, kiosker og andre forretninger, der forhandler aviser. Derudover kan du naturligvis abonnere på Politiken og få den leveret direkte i din postkasse. Alt efter hvilket abonnement, du vælger, kan du få Politiken leveret lige til døren i et ønsket antal dage i løbet af ugen. Vælger du at abonnere på Politiken, er der en del penge at spare sammenlignet med, hvis du hver dag går ned i kiosken på hjørnet og køber avisen i løssalg.

Adgang til Politiken.dk

Synes du, det er besværligt at håndtere en traditionel avis, kan du besøge Politiken.dk. Du kan herved læse alle nyheder, uanset hvor du befinder dig, da du altid har avisen med dig. På forsiden finder du alle de mest aktuelle nyhedshistorier, og i toppen af hjemmesiden kan du vælge, hvilket område du ønsker at læse om. Det kan eksempelvis være nyheder fra Danmark, om sport eller kultur. Hvis du ikke abonnent af Politiken, er det begrænset, hvor meget indhold du kan tilgå, og du vil typisk kun kunne læse et uddrag af artiklen. Dog er der også artikler på Politiken.dk, som du har fuld adgang til, selvom du ikke har et abonnement.

Opret en bruger på Politiken.dk

Du kan oprette en bruger på Politiken.dk, uanset om du er abonnent eller ej. Det er nemlig helt gratis. Opretter du en bruger, får du et Medielogin. Når du logger ind, får du flere fordele, hvilket gør det sjovere og nemmere at læse nyheder på Politiken.dk. En fordel ved at bruge online-avisen er, hvis du støder på en spændende artikel, men du ikke kan nå at læse den, kan du klikke på ’Læs artiklen senere’. Du kan med denne funktion skabe dit eget artikel-bibliotek, som du altid kan vende tilbage til – så misser du ikke noget, der fangede din interesse.

Politiken som e-avis

Hvis du er abonnent af Politiken, får du adgang til e-avisen. Politiken som e-avis kan få flere måde beskrives som en kombination af den traditionelle papiravis og online-avisen. E-avisen har udseende og layout som papiravisen, men har flere muligheder og fordele, som du kan drage nytte af. Har du adgang til e-avisen, kan du allerede klokken 22.15 læse morgendagens avis og dermed være godt forberedt på dagens nyhedssnak. Når du bruger e-avisen, får du hurtigt et overblik over alle sektionerne og tillæggene, som du har fuld adgang til. Du kan læse avisen fra start til slut, eller du kan springe det over, du ikke har tid til at læse og gå direkte til det, der er relevant for dig. Uanset om det er nyheder fra dansk politik eller sporten, der er interessant for dig, kan du med et enkelt klik filtrere din avislæsning.

E-avisen som et digitalt avisarkiv

E-avisen fungerer også som et digitalt avisarkiv, hvor alle Politikens aviser siden 1894 kan findes frem i en digital variant. Vil du se Politikens artikler fra den dag, du blev født, eller vil du bare gerne læse avisen fra sidste torsdag? Ved at bruge søgefunktionen i e-avisen kan du gå tilbage til den dato, du har brug for. Ligesom du skal være abonnent for at benytte e-avisen, skal du også være abonnent for at kunne tilgå det digitale avisarkiv.

Læs e-avisen på computeren

Som abonnent får du ubegrænset adgang til Politiken som e-avis ved at bruge dit Medielogin. Når du logger ind, kan du læse e-avisen på din computer, og du kan bladre så meget frem og tilbage i sektionerne, som du vil.

Brug e-avisen som app

Foruden at e-avisen kan læses direkte på computeren ved at logge ind på Politiken.dk, kan du downloade e-avisen som app til din smartphone eller tablet, hvis du vil have den nemmeste og mest brugervenlige læseoplevelse. Har du en iPhone eller iPad, kan du downloade app’en her, hvor du også kan læse en beskrivelse af app’ens funktioner. Understøtter din smartphone eller tablet Android, kan du hente app’en i Google Store via dette link. Efter du har downloadet app’en skal du blot logge ind med dit Medielogin, som du også bruger, når du logger ind som abonnent på Politiken.dk. Den helt store fordel ved at benytte app’en er, at du altid kan blive opdateret på nyhedsfronten. Du er fri for at have en papiravis med dig, og du kan læse nyheder uden at sidde foran computeren. Er du ferie, sidder du i et tog, eller foretrækker du bare en avis med et fleksibelt format, er e-avisen som app lige noget for dig. Du kan også indstille app’en til, at du får en påmindelse, når den nyeste e-avis ligger klar til dig.

Brug e-avisen på flere enheder

Dit Politiken-abonnement gælder for hele husstanden, men hvert husstandsmedlem skal oprette sin bruger på Politiken.dk og tilknytte brugeren abonnementsnummeret. Hver bruger kan få gavn af e-avisen på sin tablet, smartphone og computer.

Politikens artikelarkiv

Politiken har et online artikelarkiv. Det betyder, at du hurtigt kan finde artikler frem, der er flere år eller blot få dage gamle. Ved at indtaste årstal og måned vil et antal sider komme frem, som du kan bladre igennem for at finde den artikel, du mangler. Artikelarkivet, som du finder på Politiken.dk, er overordnet det samme, som du finder i Politikens app, men du kan ikke gå lige så langt tilbage i tiden, som du kan i app’en.

Læs om det, du interesserer dig for

Uanset i hvilket format du læser Politiken, er der alskens sektioner, du kan fordybe dig i. Sektionerne er opdelt efter bestemte temaer, så du nemt kan tilgå det, du interesserer dig for eller ønsker at fordybe dig i. Alt det, du kan læse om, relaterer til Politikens kerneområder: Samfund, kultur og debat. Nedenfor får du en oversigt over, hvilke sektioner du finder i din Politiken-avis. Læser du nyhederne på Politiken.dk eller i e-avisen, finder du alle sektionerne ved at klikke på ’MENU’.

Seneste nyt

’Seneste nyt’ er den sektion, hvor alle de allernyeste nyheder fremvises. I Seneste nyt er nyhederne typisk delt op i kategorier, så du kan se de senest udgivende artikler fra en specifik historie. Du kan se under titlen på artiklen, hvor længe det er siden, den blev udgivet. Der publiceres hele tiden artikler på Politiken.dk, og derfor er det helt ned på minutbasis, du kan følge med. Sektionen er derfor ideel at tjekke, hvis du er interesserede i de mest aktuelle nyheder.

Danmark

Hvis du vil opdateres på, hvad der sker inden for landets grænser, kan du slå op på eller klikke ind på sektionen ’Danmark’. Her kan du læse alle de nyheder, der rører sig herhjemme. Sektionen samler artikler om Danmark på tværs af de øvrige sektioner – det gælder alt lige fra politik til erhverv og til vejrsituationen. Sektionen har desuden underkategorier, så du kan filtrere nyhederne fra indlandet og dermed skabe et nemt og hurtigt overblik.

Internationalt

Hvis du ikke blot vil følge med i nyhederne fra Danmark, kan du få en masse viden om internationale nyheder ved at studere sektionen ’Internationalt’. Sektionen dækker alle breddegrader, og du kan således blive opdateret på det nyeste fra USA såvel som Thailand. Sektionen Internationalt er en samling af nyheder på tværs af de andre sektioner, og derfor finder du nyhedsartikler om forskellige temaer. Det kan eksempelvis være tysk eller fransk politik, en redningsaktion i Sydamerika og noget helt tredje.

Debat

Når du læser Politiken, er der rig mulighed for at få indblik i andre personernes perspektiv på en specifik sag. I sektionen ’Debat’ kan du læse leder-artikler, hvor der på offentlighedens vegne tages fat på noget, der aktuelt i samfundet. Vil du læse en længere artikel, der ikke er skrevet af en Politikens redaktions egne journalister, kan du kaste dig over kronikkerne. I Politiken er der løbende eksperter, forskere eller andre aktører, der skriver om noget, de interesserer sig for.

Så hvis du gerne vil have noget at tænke med over, uden det nødvendigvis er aktuelt nyhedsstof, får du rig mulighed for det ved at læse en eller flere af de mange kronikker. Klummerne i Politiken skulle gerne give dig en morsom eller skæv vinkel på et fænomen, som du selv oplever i hverdagen. Læs med her – måske kan du genkende den situation, der skrives om? Under ‘Debatindlæg’ finder du en masse indlæg, som er skrevet af personer, der ønsker at deltage i en aktuel debat.

Indsend dit eget bidrag til debatten

Ønsker du selv at deltage i debatten, og har du holdninger, du gerne vil dele med andre, kan du indsende dit bidrag. Du kan både sende kronikker, debatindlæg og læserbreve. For at kunne deltage i debatten i Politikens avis eller på Politiken.dk skal du have en bruger og været logget ind.

Dagens tegning

’Dagens tegning’ er en underkategori, der tilhører Debat-sektionen. Dagens tegning er et humoristisk og sarkastisk indspark til en aktuel debat og nyhedsstrømmen. Her finder du både de nyeste og tidligere tegninger, som på hver sin måde kommenterer på noget, der sker omkring os – både i ind- og udland. Dagens tegning er et humoristisk indspark i nyhedsstrømmen.

Forbrug og liv

I sektionen ’Forbrug og liv’ finder du alverdens artikler om ting, du støder på i hverdagen. Artiklerne kan både være forskningsrelateret og være baseret på indsendte spørgsmål til en ekspert eller kender. Du kan både få viden om bolig, sundhed og biler – blot for at nævne nogle eksempler.

Guides til hverdagen

Under sektionen Forbrug og liv finder du en række guides til hverdagen. Politikens guider kan for eksempel være lister over, hvordan du kan implementere sundere vaner, eller hvordan du kan tænke bæredygtighed ind i dine rutiner.

Test af det, du bruger i hverdagen

Du kender formentligt det med, at du er på udkig efter en køkkenmaskine, eller en god vin lørdagsmenuen. De store spørgsmål er bare, hvad skal du vælge? Hvad er et godt køb? Hvad skal du dreje uden om? Politikens eksperter har gjort det svære arbejde for dig og har testet en masse varer, så du kan få en god købsoplevelse.  I de fleste tilfælde er det dog en forudsætning, at du abonnerer på Politiken, før du kan læse testene.

Sport

Politiken opdaterer dig på alt inden for sportens verden, og derfor er avisen også for de sportsinteresserede. Læser du sektionen ’Sport’ på Politiken.dk eller i e-avisen, er den opdelt i sportsgrene, så du hurtigt kan klikke ind på de nyheder, der omhandler din yndlingssport. Hvis fodbold er det eneste, du vil læse om, kan du således nemt komme frem til artiklerne herom. Det kan også være, at golf og svømning er dine favoritter, og disse sportsgrene kan du ligeså hurtigt klikke ind og læse mere om. Er det ikke kun vigtigt at læse sportsnyhederne, og vil du gerne følge med i resultater? Så kan du klikke ind på ’Resultater’ og se stillinger og resultater fra forskellige ligaer i Danmark og internationalt. Resultater vil også fremgå i papiravisen, men på Politiken.dk eller i e-avisen kan du hurtigere skabe dig et overblik.

Kultur

I overensstemmelse med Politikens kerneområder og avisens læseprofil har kulturområdet en sektion for sig selv. Sektionen dækker bredt – lige fra musik, film og tv til arkitektur og design. Kultur-sektionen er på inddelt i kategorier, hvilket gør det nemt for dig at finde det inden for kulturen, som du interesserer dig for. Sektionen bringer eksempelvis både nyheder, anmeldelser, portrætter og reportager. Derfor får du et indblik i kulturens verden gennem flere journalistiske genrer. Politiken er også altid hurtige til at fortælle dig, hvad du kan glæde dig til.

Mad

Madlavning er for nogle en sur pligt, mens det for andre et en hobby og noget, der gør dem glade. Uanset hvordan du anser madlavning, giver Politiken dig i sektionen ’Mad’ inspiration til, hvordan du kan sammensætte en lækker gæstemenu eller lave en hurtig onsdagsret uden af gå på kompromis med kvalitet og smag. Du finder opskrifter på bagværk, supper, moderne udgaver af dansk, traditionel mad og alt derimellem. Ligesom Politiken blandt andet bringer nyheder om politik, sport og kultur, skriver de også nyhedsartikler om mad. Disse giver dig indblik i ny forskning i mad, madtendenser, forbrugeres egne tips og råd til madlavning og andet, der er relevant, når det handler om mad. Vin kan være en jungle at finde rundt i, og det kan være svært at få et overblik over, hvilken vin der passer til menuen. Ved at læse kategorien ’Vin’ er du dog godt på vej, da Politikens vinkendere giver dig råd og vejledning, så du ikke går galt i byen.

Madanmeldelser

Hvor skal din næste kulinariske oplevelse finde sted? Det kan du måske få svar på ved at læse Politikens anmeldelser af spisesteder. Kyndige smagsdommer anmeldere bedømmer spisesteder med hjerter, og giver dig inspiration til, hvor du glædeligt kan bestille et bord. Når du læser en anmeldelse, vil du desuden få oplyst stedets adresse, hjemmeside, hvad anmelderen har spist, og hvad denne menu har kostet.

Ibyen

’Ibyen’ er Politikens sektion, hvor der sættes fokus på nyheder fra bylivet samt guider og giver inspiration til oplevelser, du kan foretage dig i København. Ibyen er dog ikke kun for de læsere, der bor i og omkring hovedstaden. Ibyen er en ligeså meget en ideel sektion for dem, der planlægger et besøg her. Ved at besøge Ibyen kan du læse restaurant-, café- og baranmeldelser. Derudover kan du læse en række forskellige guider til, hvor du finder caféer, der laver en bestemt type mad, hvilke markeder du kan besøge og andre aktiviteter, der er værd at kaste dig ud i, hvis du bor i eller besøger København.

Vil du gerne holde dig opdateret, kan du læse alle nyheder fra byen. I kategorien ’Skudt i byen’ gemmer sig en masse billeder, som er taget i København, og viser hverdagssituationer og begivenheder. Sidst, men ikke mindst, har Ibyen sin egen Facebook-konto (Ibyen) og Instagram-konto (ibyendk), du kan følge. På Facebook kan du blandt andet følge med i, hvilke begivenheder Ibyen står bag, og som du kan deltage i. På billedmediet Instagram kan du ligeledes følge med i alt det, Ibyen foretager sig.

Rejser

Det kan være, du står over at skulle på sommerferie eller skiferie, eller måske skal du bare på en forlænget weekend en tilfældig uge i november? Læser du Politiken, er der rig mulighed for, at du bliver inspireret til din ferie og få de seneste nyheder fra rejsebranchen. I sektionen ’Rejser’ kan du blandt andet læse nyheder om flyselskaber, rejseforsikringer og alt andet, der er relevant for rejsende. Sektionen er derfor med til at give dig et overblik over, om der er noget, du skal være særlig opmærksom på, når du rejser, og om eventuelle problemstillinger, der kan opstå i rejsebranchen. Om du mest er til storbyferie og turistattraktioner eller strandferier, hvor det eneste, du skal bekymre dig om, er, om du har pakket nok solcreme, så inspirerer Politiken dig.

Under ’Storbyferie og kultur’ kan du læse artikler om de smukke byer inden og uden for Europa, og hvad der er værd at besøge. Er det solbadning og høje temperaturer, der tiltrækker dig mest, er ’Sol og stand’ noget for dig. Her kan du læse om charterrejser, smukke og fantasifulde øer, og hvordan du kan sammensætte den perfekte ferie. Temarejser bliver mere og mere populære, hvilket Politiken sætter fokus på. Her kan du både læse om og få inspiration til safarirejser, vandreferier og alt derimellem. Det kan være svært at gennemskue, hvilke hoteller der er gode, og hvilke du bør holde dig fra, hvis ferien skal være en god oplevelse. Under ’Hoteller’, kan du nærstudere hoteltjek, få tips til at søge efter hoteller, og læse historier om unikke hoteller fra alle steder i verden.

Hvis du er på bar bund i forhold til, hvor din næste rejse skal gå hen, vil du formentligt ved at tage et kig i Politikens Rejser-sektion få lyst til at bestille din næste ferie.

Guider til din storbyferie

Når du skal ud rejse til en storby, kan det være en god idé at læse om destinationen, inden du tager af sted, så du er godt forberedt, når du ankommer. På Politiken.dk finder du et hav af guider til storbyer rundt om i verden. Ved at klikke på en bestemt storby får du eksempelvis inspiration til, hvor du får gode madoplevelser, hvad der er af spændende seværdigheder, hvor du kan tage en på shoppetur og få betalingskortet til at gløde. Guiderne er også ideelle at læse, hvis du mangler inspiration til, hvorhen din næste rejse skal gå. For at kunne læse storbyguiderne på Politiken.dk skal du være abonnent. Guiderne minder om de velkendte rejsebøger ’Turen går til’, som er udgivet af Politikens Forlag, men hvis du abonnerer på Politiken, får du adgang til alle storbyguider online. Du behøver derfor ikke at købe en bog, hver gang du skal besøge en ny by.

Viden og tech

Videnskab og teknologi kan af og til være svært at sætte sig ind i, med mindre du er ekspert. I sektionen ’Viden og tech’ har du dog god mulighed for at sætte dig ind i alt det, der rører sig inden for disse områder. Artiklerne spænder vidt og dækker temaer som solsystemet, Facebooks algoritmer og dyrs særlige sanser. Der er nærmest ikke det videnskabelige emne, som Politiken ikke berører i denne sektion.

Økonomi

Økonomi kan både ses i internationalt, nationalt og personligt perspektiv. Uanset hvilket perspektiv du interesserer dig mest for, har Politikens sektion ’Økonomi’ spændende nyhedsartikler til dig. Sektionen er opdelt i kategorier, så du netop hurtigt kan komme frem til det indhold, du vil bruge til på at fordybe dig i. Foruden alskens artikler om dansk, global og privatøkonomi kan du også læse særlige historier om iværksættere, virksomheder, lovgivning, arbejdsmarkedet og bolig. Hvis du går op i, hvordan den økonomisk situation (muligvis) ser ud om flere år, udgiver Politiken løbende artikler om udsigter og prognoser relateret til økonomi.

Navne

I sektionen ’Navne’ finder du historier om mennesker, der har gjort sig særlig bemærket. Det kan både være om Hollywood-stjerner, velkendte journalister og runde fødselsdage. Derudover finder du i denne sektion flere nekrologer.

Foto

En kendt ordsprog siger, at billeder siger mere end 1.000 ord. Finder du sektionen ’Foto’, bliver du, hvis du ikke allerede er, formentligt i enig i dette. Her kan du se samlinger af de bedste billeder fra store sportsbegivenheder, musikfestivaller eller naturkatastrofer. Løbende udgives der desuden billeder fra nævneværdige episoder, der fandt sted for flere årtier tilbage. Billederne har alle det til fælles, at de vækker en vis stemning og appellerer til et vist humør, hvad enten det er glæde, sorg, foragt eller fascination.

Annoncørbetalt indhold

I sektionen ’Annoncørbetalt indhold’ udgives artikler, som Politiken har udformet i samarbejde med en virksomhed. Hver artikel omhandler et tema, hvor det, der skrives om, relaterer særligt til den virksomhed, der er annoncør for artiklen. Det kan eksempelvis være en artikel om madspild, hvor annoncøren så er en organisation, der arbejder med fødevarer. Det annoncørbetalte indhold har til formål at give dig som læser gode råd til hverdagslivet og give dig mere viden om et specifikt tema, som du kan koble sammen med en virksomhed.

Vælg dit Politiken-abonnement

Politiken tilbyder flere typer abonnementer, så du kan vælge et, der passer til din læselyst, dit nyhedsbehov og dine medievaner. Hvis du udelukkende vil bruge de digitale løsninger, kan du vælge et abonnement, hvor du fravælger papiravisen. Kan du ikke undvære den traditionelle avis, kan du vælge mellem abonnementer, hvor du får den leveret henholdsvis i weekenden eller alle ugens syv dage.

Hvad er ellers inkluderet i abonnementet?

Uanset hvilket abonnement, du vælger, får du ubegrænset adgang til al indhold på Politiken.dk, og du kan frit bruge e-avisen alle dage. Morgendagens avis kan du tilgå aftenen forinden Du får adgang til avisarkivet, og du får såkaldte Plusfordele. Politiken udsender servicemails til deres abonnenter, hvor du blandt andet får tips til, hvordan du får det største udbytte af at være abonnent. Servicemailene kan desuden indeholde journalisternes anbefalinger, og du kan se, hvilke artikler der har været populære blandt andre abonnenter.

Ungdomsabonnement

Politiken har sammensat særlige abonnementstilbud for unge – eller nærmere bestemt for udeboende personer under 30 år. Ungdomsabonnementerne fås ligeledes i forskellige varianter, men selvom de er er billigere, får du adgang til præcis det samme som i de ’almindelige’ abonnementer. Selvom du er studerende, og et avisabonnement formentligt ikke er en højt prioriteret post i budgettet, er det muligt at få et godt tilbud, som medvirker til, at du kan holde dig opdateret.

Prøv Politiken med introduktionstilbud

Politiken har løbende introduktionstilbud, så det er muligt for potentielle kunder at afprøve Politiken. Som ny abonnent kan du afprøve Politiken ved at vælge det abonnement, du mener, dækker dit nyhedsbehov. Til en favorabel pris får du i en bestemt periode adgang til alle de services, som andre abonnenter har adgang til. Politiken har både introduktionstilbud til deres almindelige og ungdomsabonnementer.

Introduktionstilbuddene er kun for dem, der ikke har været abonnementer i løbet af det seneste halve år.

Indhold kun for abonnenter

Politiken har gjort det nemmere for sine abonnenter at finde det indhold på Politiken.dk, som de har eksklusiv adgang til. Under kategorien ’For abonnenter’ finder du alt det særlige indhold, som du kun får adgang til, hvis du har et abonnement hos Politiken. Herunder finder du uddybende nyhedsartikler og spændende reportager og fortællinger fra Danmark og resten af verden.

Brugerunivers

Politikens selvbetjening og kundecenter går undernavnet ’Brugerunivers’, og det er her, du kan styre og ændre i dit abonnement, stille spørgsmål og få svar. For at kunne tilgå Brugeruniverset skal du være logget ind. Brugeruniverset indeholder en masse services, som gør det nemmere for dig at være abonnent. Hvis du eksempelvis skal en tur i sommerhus og ikke kan undvære ugens Politiken i papirudgave, kan du anmelde ’ferieflytning’. Det betyder, at din avis bliver leveret til en anden adresse i Danmark i den periode, du angiver. Det kan også være, du skal udenlands i en længere periode og derfor ønsker at sætte dit abonnement på pause. Dette og meget mere kan du få et overblik over ved at gå ind på Brugeruniverset.

Politiken Plus

Når du bliver abonnent af Politiken, bliver du automatisk en del af Politiken Plus og Pluskunde – det gælder uanset, hvilket abonnement du har. Som Pluskunde kan du benytte en række unikke fordele. Eksempelvis kan du få særlige rabatter i Plusbutikkens webshop og i Politikens fysiske butik. Derudover kan du købe billetter til diverse events arrangeret i samarbejde med Politiken. Politiken Plus har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvad det indebærer at være Pluskunde, og hvilke muligheder det giver.

Plusbutikken

Den fysiske Plusbutikken har blandt andet et varieret og stort udvalg at forskellige gaveartikler og tøj samt køkkenudstyr og varer, der gør madlavningen mere spændende. Når du går ind på et specifikt produkt, kan du se, om det er tilgængeligt i den fysiske butik og/eller i webshoppen. Nogle varer fås kun online, mens andre kun kan købes i den fysiske butik. Derudover kan du se Plusprisen – det vil sige varens pris for abonnenter – og den almindelige pris. Det betyder, at ikke kun er abonnenter, der kan handle i Plusbutikken, men abonnenter kan købe butikkens varer til særpris. For at opnå Pluspris og rabatter i Plusbutikken skal du bruge dit Medielogin. Det er det samme login, som du bruger, når du logger ind på Politiken.dk for at læse nyhedsindhold.

Webshoppen

Når du går ind på Plusbutikkens hjemmeside, kan du vælge ’Webshoppen’. Her kan du se alle de varer, du kan bestille online og få leveret direkte til din dør eller afhente i en pakkebutik. Køber du for et vis beløb, vil fragten være gratis. Køber du varer i Politikens webshop, skal du ligeledes anvende dit Medielogin. Når du er logget ind, opnår du alle de gode tilbud og rabatter som abonnent.

Plus’ arrangementer

Plus søsætter løbende oplevelser og arrangementer, du kan tilmelde dig. Det kan være foredrag, debatter og koncerter og meget andet. Under fanen ’Arrangementer’ kan du se alle de events, du kan tilmelde dig – og der er noget for enhver smag. Interesserer du dig for noget bestemt, kan du filtrere din søgning, så du eksempelvis kun får vist kommende debatter og foredrag eller arrangementer, hvor du kan få testet dine smagsløg. Derudover kan du se, hvad Plus anbefaler dig at deltage i. Det er ikke en forudsætning, at du har et abonnement hos Politiken for at kunne tilmelde dig et arrangement. Er du abonnent, har du den fordel, at du får Pluspris og dermed får en betragtelig rabat.

Rejser hos Plus

Er du Pluskunde, kan du købe billigere rejser gennem Politiken. Her finder du både et stort udvalg af pakkerejser til hele verden med et specifikt tema, som du kan glæde dig til at undersøge nærmere. Derudover kan du vælge rejs-selv og købe diverse rejseudstyr. Selvom rejserne er en del af Plus, kan du tilmelde dig rejsen uden at have et Politiken-abonnement. Som abonnent får du dog rejsen til en fordelagtig pris, og det, du sparer, kan eventuelt være lidt ekstra til rejsens lommepenge.

Politiken Plus’ partnerskaber

Foruden at blive fristet af Plusbutikkens eget sortiment, kan du gå på opdagelse hos de butikker og webshops, som Plusbutikken har et partnerskab med. Når du handler hos disse forretninger, kan du som abonnent hos Politiken – og dermed som Pluskunde – købe til favorable priser. Det er både nemt og hurtigt at handle som Pluskunde ved en af partnerbutikkerne, da det eneste, du skal gøre, er at logge ind i Plusbutikken. Herefter modtager du en rabatkode, et link eller fremviser dit Pluskort, alt efter hvordan du opnår rabatten ved den specifikke butik. Dette vil du blive oplyst ved den konkrete vare, du ønsker at købe.

Rabatter med Pluskort

For at opnå rabatter, når du handler i Plusbutikken eller hos en af de mange partnere, skal du bruge dit Pluskort. Politiken Plus har digitaliseret Pluskortet, og du kan derfor få adgang til det via din smartphone eller tablet i det rigtige format. Så er du fri for at holde styr på, om kortet ligger i den taske eller pung, du skal have med dig. Det betyder, at du får en væsentlig bedre brugeroplevelse, og det bliver nemmere for dig at drage nytte af alle de fordele, du har som Pluskunde. Dette er en guide til, hvordan du får adgang til dit Pluskort via din smartphone eller tablet, som enten understøtter iOS eller Android. Når du har Pluskortet digitalt, kan du handle i Plusbutikkens webshop og betale via MobilePay.

Plus Nyhedsbrev

Hvis du ikke vil gå glip af gode tilbud i Plusbutikken, nyeste varer og arrangementer, rejser og nyetablerede partnerskaber, så kan du tilmelde dig Plus Nyhedsbrev. Derudover vil du gennem nyhedsbrevet kunne deltage i konkurrence om lækre præmier, modtage unikke rabatkoder og få invitationer til mindre events i den fysiske Plusbutikken. Du kan modtage nyhedsbrevet, hvis du har et Medielogin, som er det, du bruger, når du skal have adgang til Politiken.dk og Plusbutikken. Nyhedsbrevet vil du modtage ugentligt i din mail-indboks.

Plusbutikken på de sociale medier

De sociale medier bliver hyppigt anvendt som inspirationskilder. Plusbutikken inspirerer alle deres (kommende) kunder på deres Facebook-profil (Politiken Plus) og på deres Instagram (politikenplus). Derudover kan du selv bidrage til Plus-fællesskabet på de sociale medier ved at bruge hashtagget #politikenplus, når du eksempelvis har modtaget en varer fra webshoppen, har deltaget i et event eller været på en rejse, du har bestilt gennem Plus.

Politikens podcast

Politiken producerer podcasts, så du kan få deres journalistik direkte ud gennem højtalerne eller dine høretelefoner. Podcastene er både magasiner med eksklusivt indhold og underholdning, hvor både politik, musik og menneskelighed kan være omdrejningspunktet. Der er både fakta- og fiktionshistorier, og det er nærmest uundgåeligt at falde over en podcast, du vil finde interessant. Du kan downloade Politikens egen podcast-app ’Politiken Podcast’ i App Store eller lytte til podcastene via iTunes. Har du en Android smartphone eller tablet, kan du bruge RSS-feeds. Derudover kan du naturligvis afspille podcastene på Politiken.dk/podcast.

På denne side får du endvidere det fulde overblik over alle de serier og episoder, som Politiken hidtil har lanceret. Det er ganske gratis at lytte til Politikens podcast, og du behøver derfor ikke at have et Politiken-abonnement for at få adgang til deres lydmagasiner og -fortællinger. Du har desuden mulighed for at downloade og gemme podcast-afsnit på din smartphone, så du kan adgang til dem, selvom du er offline. For at dette kan lade sig gøre, skal du dog have oprettet en bruger på Politiken.dk. Det koster heller ikke noget at registrere en bruger.

Politikens web-TV

Politiken har sit web-TV, som du finder under sektionen ’Video’. Her får du én og samme historie både som tekst og som video. Dette giver en god kombination med fornemmelsen af, at du ser en dokumentar eller en nyhedsudsendelse, samtidig med du kan fordybe dig i detaljerne, som er udpenslet i den tilhørende artikel. Politiken producerer videoer til deres web-TV om alle de emner, som de også udgiver ’almindelige’ artikler om. Det vil sige, at Politikens kerneområder kultur, debat og samfund bliver udgivet i filmformater, som giver dig en anderledes læseroplevelse. For at kunne se web-TV og/eller læse artiklen til fulde, skal du typisk have et Politiken-abonnement og være logget ind.

Politiken på Facebook

Formentligt scroller du dagligt – og måske endda flere gange om dagen – dit feed igennem på Facebook. Her kan du blande alt det, som dine venner lægger op, med artikler og links fra Politiken ved at følge og like deres Facebook-side ’Politiken’. Her poster de med jævne mellemrum links til nogle artikler, som du også finder på Politiken.dk. På Facebook kan du desuden selv deltage aktivt i den debat, som artiklen måtte bringe op. Dette kan du gøre ved at kommentere, dele og/eller like artiklen. Under kategorien ’Begivenheder’ kan du holde dig opdateret på, hvilke events Politiken afholder, og som du kan tilmelde dig.

Politiken på Instagram

På billedmediet Instagram kan du ligeledes følge Politiken med brugernavnet ’politiken’. Instagram bruger Politiken til at lægge billeder op, hvor der blandt andet fremgår et citat fra den konkrete artikel i billedbeskrivelsen. Derfor er der på Instagram mere fokus på stærke og skarpe billeder og portrætter, som tilhører en bestemt artikel.

Politiken på Twitter

Politiken befinder sig også på det sociale medie Twitter, og du kan følge dem ved at søge på @politiken. Ligesom på Facebook linkes der her til artikler, som udgives på Politiken.dk, og du kan kommentere og ’retweete’ Politikens opslag.

Politikens nyhedsbreve

Til de fleste af Politikens mange sektioner hører et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet har til formål at holde dig opdateret om det, du gerne vil læse om, og give dig påmindelser, når nyt indhold, et nyt event eller nogle tredje er aktuelt. Nedenfor er en beskrivelse af, hvad hvert nyhedsbrev indebærer, og hvad du kan forvente at modtage, hvis du tilmelder dig. Nogle nyhedsbreve kan du tilmelde dig, selvom du ikke abonnerer på Politiken, mens andre kun kan modtages, hvis du er abonnent.

Nyhedsbrev: Politiken Morgen

’Politiken Morgen’ er nyhedsbrevet for dig, der gerne vil have et overblik over dagens nyheder, så snart du slår øjnene op. Nyhedsbrevet indeholder et udvalg og en præsentation af dagens centrale nyhedshistorier. Politiken Morgen bliver sendt til din mail hver morgen i hverdagene, hvis du tilmelder dig. På denne side kan du også se, hvordan tidligere Politiken Morgen-nyhedsbreve har set ud, og hvad de har indeholdt af dugfriske historier. Tidslinjen med nyhedsbreve er desuden en god mulighed for dig for at samle på den seneste uges væsentligste nyheder, hvis du føler, du har misset noget.

Nyhedsbrev: Dagens Overblik

Nyhedsbrevet ’Dagens Overblik’ er ligesom Politiken Morgen med til at gøre nyhedsstrømmen mere overskuelig for dig. Forskellen på de to nyhedsbreve er, at mens Politiken Morgen er fremsynet, giver Dagens Overblik et tilbageblik på dagens fem vigtigste nyhedshistorier. Dagens Overblik modtager du som mail alle ugens hverdage om eftermiddagen ved at tilmelde dig, hvor du også kan se og læse andre udgaver af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev: Chefredaktøren Anbefaler

Det ugentlige nyhedsbrev ’Chefredaktøren Anbefaler’ samler de mest læseværdige nyhedshistorier fra ugen. Artiklerne i nyhedsbrevet er personligt og særlig udvalgt af chefredaktøren på Politiken. Tilmeld dig, og se desuden, hvad chefredaktøren de seneste uger har anbefalet dig at læse.

Nyhedsbrev: Politiken Mad

Interesserer du dig for madlavning, kulinariske oplevelser og vin? Så er ’Politiken Mad’ et nyhedsbrev, du bør skrive dig op til. Hver torsdag vil du modtage opskrifter, restaurantguider og andre tips til madoplevelser. Hvis en ny trend inden for maduniverset skulle dukke op, vil du også få denne præsenteret i nyhedsbrevet. Tilmed dig, og bladr tilbage i ældre Politiken Mad for at blive inspireret.

Nyhedsbrev: Politiken Debat

’Politiken Debat’ er nyhedsbrevet til dig, der gerne vil læse og forholde dig til andre personers tanker og holdninger til et givent emne. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet vil du hver onsdag få tilsendt et overblik over ugens skarpeste og bemærkelsesværdige debatindlæg, som Politiken har udgivet.

Nyhedsbrev: Politiken Kultur

Kultur er et af Politikens kerneområder og ifølge Politikens læserprofil er det også et af de områder, avisens læsere går mest op i. Derfor udsender Politiken naturligvis nyhedsbrevet ’Politiken Kultur’. Heri samler kulturredaktionen hver mandag alt det bedste fra kulturens verden og sender det direkte til din mail, hvis du tilmelder dig. Nyhedsbrevet kan både indeholde historier og anmeldelser om musik og bøger, og hvad du ellers finder på den kulturelle scene. Hvis du mangler inspiration til kulturoplevelser, kan du gå tilbage i tidslinjen via linket ovenfor og læse tidligere nyhedsbreve.

Nyhedsbrev: Politiken Sport

Sporten er en del af kerneområdet kultur, og med nyhedsbrevet ’Politiken Sport’ har du rig mulighed for at fordybe dig i ugens sportslige resultater og nævneværdige præstationer. Nyhedsbrevet udgives én gang i ugen, men i forbindelse med større sportsbegivenheder, som følges tæt, vil du modtage Politiken Sport dagligt. Skriv dig op, hvis du vil være sikker på at læse om højdepunkter fra sportens verden.

Nyhedsbrev: Politiken Weekend

’Politiken Weekend’ er kun for Politikens abonnenter og lander i din mailboks hver søndag. Nyhedsbrevet fungerer som en opsamling på weekends tankevækkende interviews og historier, så du kan slutte ugen og weekenden af med gode fortællinger.

Nyhedsbrev: Politiken Rejser

Rejser er pusterum fra hverdagen og uforglemmelige oplevelser, men er samtidig også forbundet med en masse planlægning. ’Politiken Rejser’ er en håndsrækning til dig, der søger inspiration til en kommende ferie, guides til den udvalgte destination og generelle tips, så din ferie bliver, som du håber på. Du kan desuden tilmelde dig ’Politiken Rejser’, så du fremover kan blive godt forberedt, når kufferten skal pakkes.

Nyhedsbrev: Borgen Indefra

Politiken politiske nyhedsbrev ’Borgen Indefra’ skærer alt det unødvendige fra nyhedshistorier, der tager fat på dansk og udenlandsk politik, væk. Nyhedsbrevet serverer alt det væsentligste fra ugens politiske nyheder og giver dig perspektiver på debatten. Hvis du tilmelder dig, modtager du Borgen Indefra hver fredag, og på siden kan du se, hvad der i løbet af de seneste uger ellers har vært højaktuelt inden for det politiske felt.

Nyhedsbrev: Politiken Foto

Ofte giver det en bedre forståelse og virkelighedsfornemmelse, når tekst bliver visualiseret. ’Politiken Foto’ er et nyhedsbrev, hvor du hver anden onsdag får tilsendt de bedste pressefotos fra hele verden. Fotografierne vil helt sikkert appellere til dine følelser, vække din nysgerrighed og fortælle en særlig historie. Gå ikke glip af at se billeder fra hele verden ved at tilmelde dig Politiken Foto.

Nyhedsbrev: Politiken Bøger

Hvis du tit er at finde med en god bog i hånden – eller blot læser en krimi i ny og næ – er ’Politiken Bøger’ højst sandsynligt et nyhedsbrev for dig. Politiken Bøger sendes til din mail om tirsdagen og indeholder Politikens egne boganmeldelser og andre nyheder om litteratur.

Nyhedsbrev: Politiken Film

Du har mulighed for hver torsdag at få et overblik over alt det nyeste inden for film. ’Politiken Film’ er nyhedsbrevet, hvor du præsenteres for præmiere, nye film og andre historier fra filmverdenen.

Nyhedsbrev: Tech og viden

Hvis det ikke er nok at læse alle forskerartiklerne i Viden og tech-sektionen, kan du tilmelde dig sektionens eget nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet ’Tech og viden’ og du vil du ugentligt modtage en mail. Nyhedsbrevet indeholder både aktuelle nyheder, historier, der vil fascinere dig, og klummer skrevet af eksperter vedrørende den nyeste viden, udfordringer inden for teknologi, hvordan videnskaben påvirker din dagligdag og samfundet generelt og meget mere. Klikker du på ovenstående link, kommer du ind på nyhedsbrevets egen hjemmeside. Her kan du – foruden at tilmelde dig nyhedsbrevet – se en tidslinje med nyhedsbreve, der tidligere er udgivet. Herved kan du hurtigt få et tilbageblik på videnskab og teknologi.

Nyhedsbrev: Politiken Penge

Penge er nærmest relevant at tale om i alle henseender, når det handler om privatøkonomi – både i forhold til pension, forbrug, skat, bolig og så videre. ’Politiken Penge’ er et nyhedsbrev, hvor nyheder, der kan være relevante for din økonomi, og andre tips samles. Få nyhedsbrevet hver mandag ved at indtaste din mail. Ved at følge linket kan du læse flere råd til privatøkonomien, som er udgivet i tidligere versioner af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev: Politiken Sundhed

Det er vigtigt at passe på dit helbred og tænke over din sundhed. Sundhed handler ikke kun om, hvordan du ser ud, og hvad du spiser, men også om, hvordan du har det. I det ugentlige nyhedsbrev ’Politiken Sundhed’ får du historier om, hvordan du kan passe på din krop, og hvordan den fungerer. Nyhedsbrevet vil desuden tage temaer som bevægelse og sind op. Få inspiration til din sundhed ved at skrive dig op til nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev: Politiken Ibyen

’Politiken Ibyen’ er en samling af inspiration til arrangementer, og hvad du kan foretage dig i Hovedstadsområdet kogt ned til et overskueligt nyhedsbrev. Politiken Ibyen udsendes hver fredag, så du kan få gode tips til, hvordan du planlægger en weekend med gode oplevelser for dig selv eller hele familien. Tilmeld dig, og læs desuden ældre nyhedsbreve, hvor du ligeledes har rig mulighed for at blive inspireret.

Nyhedsbrev: Politiken Podcast

Politiken har skabt sig eget univers med podcasts. Hver uge kan du modtage nyhedsbrevet ’Politiken Podcast’, hvori ugens mest lytteværdige afsnit er samlet. Derudover vil du blive anbefalet en podcast fra arkivet og få anbefalinger til de bedste danske og udenlandske podcast. Vær sikker på en god lydhistorie, og skriv dig op til nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev: TV og Streaming

Det er ingen hemmelighed, at streaming er blevet populært. I nyhedsbrevet ’Politiken TV og Streaming’ bliver du præsenteret for Politikens anbefalinger til, hvordan du kan blive underholdt ved at streame eller tænde for dit TV. Få et overblik over streaming-markedet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Politiken LIVE og Politiken Billet

Politiken LIVE dækker over en række arrangementer, som du kan tilmelde dig gennem Politiken. Arrangementerne vil både være debatter, foredrag, samtaler og kurser, hvor du har mulighed for at udvide og udveksle din viden. Eksempler på Politiken LIVE-arrangementer er deltagelse på Folkemødet, liveoptagelser af podcast og forpremierer på film. Hvis de afholdte arrangementer har vakt din interesse, kan du i kalenderen se, hvilke arrangementer du kan tilmelde dig og se frem til. Når du klikker ind på kalenderen, viderestilles du til Politiken Billet. Her kan du vælge, hvilken kategori de ønskede arrangementet skal være inden for, og du kan filtrere i datoerne. Under ’Partnere’ kan du se, hvem Politiken samarbejder med for at skabe mindeværdige events til dig. Nogle Politik LIVE-arrangementer vil du også kunne finde gennem Politiken Plus, mens andre er arrangeret særskilt.

Politikens prisuddelinger

Politiken har gennem flere årtier uddelt priser for at hylde dem, der har gjort en særlig indsats. Eksempelvis har Politiken siden 1929 uddelt Danmarks ældste idrætspris ’Årets Fund’. Alle forbund under Dansk Idrætsforbund (DIF) indstiller kandidater til at vinde prisen, hvorefter repræsentanter fra Politiken og DIF og Team Danmark tildeler prisen. En anden pris, Politiken uddeler, og som har en længere historie, er ’Hørup-Prisen’. Denne gives til en medarbejder internt i Politiken, som har gjort en mærkbar indsats i løbet af året.