Kristeligt Dagblad

Savner du en avis, der ikke er ligesom alle de andre, kan det måske være et godt bud for dig at få et abonnement på Kristeligt Dagblad. En avis, der ikke ligner nogen anden på det danske marked. Det er ikke avis fyldt med information om de bedste a-kasser, anmeldelser af rødvin eller koncerter med Medina.

Ikke kun om Gud og Jesus

Bare fordi der er tale om Kristeligt Dagblad, betyder det ikke, at biblen, Gud og Jesus bliver nævnt i hver tredje linje, når du læser artikler fra avisen. Det er klart, at der er et fælles omdrejningspunkt for temaerne langt hen af vejen, men det er på ingen måde missionering.

Det er bare en avis, hvor der er plads til den frie kultur, tro, liv og sjæl, som der måske ikke er plads til i mange andre medier. Derfor er det den perfekte avis for dig, der savner lidt mere om mennesket og sjælen, og ikke nødvendigvis behøver at få sportsnyheder og erhvervsinformationer med i din avis.

Mennesket i fokus

For hvis der er noget, der er i fokus, når du læser Kristeligt Dagblad, må det siges at være mennesket. Det gælder både krop og sind, og alt hvad det derunder indebærer.

Derudover finder du også masser af læsestof om religion, kultur, historie og lignende emner. Der er altså masser af spændende information at hente i Kristeligt Dagblad, og du kan i den grad udvide din horisont, hvis du vælger at få et abonnement på netop denne avis. Det er ikke bare en avis, der skriver det samme, som alle de andre aviser skriver hver dag.

Få dig et abonnement på Kristeligt Dagblad

Lyder det som den rette avis for dig, kan du glæde dig over, at der ikke er så mange abonnementer, du skal tage stilling til, når du gerne vil have et abonnement på Kristeligt Dagblad. Andre aviser har snildt tre-fire abonnementstyper, du skal vælge imellem, men her har du kun en enkelt mulighed, der både giver dig adgang til e-avisen og den trykte avis.

Du kan også vælge at få den første måned gratis, hvis du gerne lige vil se avisen an og mærke efter, om det er en avis for dig og dine interesser.