3 grunde til at hold en rigtig avis

3 grunde til at hold en rigtig avis

Går du med tanken om at få et abonnement på en rigtig avis, som bliver leveret hjem til dig en gang om dagen eller måske bare hver weekend, men er du ikke helt sikker på det endnu, kommer der her tre grunde til at begynde at holde en rigtig avis igen.

Nu om dage er der jo mange, der bare læser nyhederne på nettet. Men du kan altså stadig sagtens få en række aviser leveret hjem til din adresse, hvis du har lyst til det.

Du kan måske også finde en anmeldelse af det seneste Johnny Madsen maleri.

Få dybdegående journalistik ind af døren

Den første grund til at vælge at købe avisen er, at du får dybdegående journalistik direkte i din postkasse hver eneste morgen, eller hver weekend hvis du har valgt dig et weekend abonnement.

I den rigtige avis er der nemlig plads til de lange artikler og den dybdegående journalistik, hvor du kommer helt ind i historien, og hvor der er plads til at skrive alt det, der ikke lige er plads til i en hurtig overskrift på nettet, som du måske er vant til at se.

En mere hyggelig måde at få sine nyheder

Så kan det for mange også være en meget mere hyggelig måde at læse sine nyheder på, end bare at sidde og læse dem på sin mobil i løbet af dagen. Og når du læser dem på din mobil, er du ikke rigtig fokuseret på at læse artiklen, og hvor tit kommer du egentlig helt til bunds i den, hvis du skal være ærlig?

Det er mere hyggeligt at kunne sidde med avisen ved morgenbordet eller i sofaen og læse den i dit eget tempo. Hvor tit gør du egentlig det nu om dage? Det er en meget mere hyggelig måde at få sine nyheder på.

Undgå alt det støj der distraherer dig online

Sidst, men ikke mindst, så slipper du også for at læse dine nyheder i et miljø, hvor der er så meget støj og så mange distraktioner, som gør det svært for dig at dykke ned i et stykke journalistik, som du gerne vil læse.

Læser du nyheder på din mobil eller computer, er der hele tiden mails, beskeder, opkald, sociale medier og meget andet, som er med til at tage din opmærksomhed væk fra det, som du egentlig sidder og læser. Så du får meget ud af at læse dine nyheder i en rigtig avis, da du kan koncentrere dig meget bedre om at læse på den måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.