3 uafhængige netaviser du kan blive abonnent på

3 uafhængige netaviser du kan blive abonnent på

Er du ikke tilfreds som abonnent på en af de mange klassiske aviser, kan det være, at du skal overveje at blive abonnent på en af de efterhånden mange uafhængige online aviser i stedet for. Her kan du kort blive introduceret til et par af dem, som du kan oprette dig hos i dag.

Zetland

Du kan blandt andet vælge at oprette et abonnement hos Zetland. Det koster 129 kroner om måneden, men du har mulighed for at prøve det af for bare 10 kroner om ugen i starten, hvis du har lyst. Her får du artikler inden for en lang række emner og områder, og alle artiklerne bliver læst op af journalisten selv, så du også har mulighed for at lytte til dine nyheder via appen, hvis du har lyst til det.

Den Uafhængige

Den Uafhængige er ikke en avis men derimod taleradio. Navnet stammer fra at være et uafhængigt medie, som politikerne ikke kan lukke. Den er blevet skabt i kølvandet på nedlukningen af Radio24syv, og den er lavet som en medlemsklub, hvor du som bruger kan være med til at støtte op om et medie, der ikke modtager statsstøtte. Det er den tidligere Radio24syv vært Asger Juhl, der er stifter af mediet, og det er værd at tjekke ud, hvis du gerne vil være med til at støtte op om uafhængig journalistik, som ikke kan lukkes af politikerne, uanset hvad de så bringer.

Frihedsbrevet

Sidst, men ikke mindst, kan du vælge at blive abonnent hos Frihedsbrevet, der langt hen af vejen fungerer som Zetland, men som kommer i et format som et nyhedsbrev. Det er Mads Brügger, der er stifter af dette medie, og det så dagens lys i 2021. Her har du også mulighed for at lytte til artiklerne, og det er, ligesom Den Uafhængige, heller ikke støttet af staten på nogen måde, men derimod finansieret af brugerbetaling. Det koster 79 kroner om måneden at være medlem, og du kan vælge at prøve det af gratis i de første 14 dage, hvis du har lyst til det.

Vælg dine aviser og nyheder med omhu

Nu om dage gælder det om at vælge sine nyhedskilder med omhu. Du skal kunne stole på, at det du læser, er sandheden, og det kan være svært i en verden, der langt hen af vejen af præget af spin og fake-news. Derfor kan det blandt andet også være en rigtig god idé at overveje at abonnere på nogle uafhængige medier, som ikke er finansieret eller på anden vis påvirker af offentlige beslutningstagere eller partier. Det gør det nemmere at stole på, at det du læser, er objektivt og langt hen af vejen sandt og troværdigt.

Lær at fjerne en tæge her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.